neděle 8. dubna 2007

Druhá rodinná návštěva

Jak slíbili, tak taky udělali. V sobotu na oběd dorazili Prachařovi a Veličkovi. Nejprve sice do ulice Za Humny někde na Praze 6. Po chvíli však i k nám do Nehvizd. Tím jsme měli dostatek prostoru na to naložení masa, nachystaní tiramisu a provedení generálního úklidu.

Oběd jsme zvládli na jedničku. Polévka prošla i těžkou kontrolou malé Terezky. Potom se však nepodařilo zcela sesynchonizovat čas odpočinku a "léčby", čili na výlet do Prahy jsme vyrazili už poněkud později. Dali jsme si procházku skrz Pražský hrad a na Malou stranu jsme se dostali až k večeru. V oblíbené Láďově hospůdce bylo plno, proto nezbylo než jet zpátky domů, kde započala předpokládaná konzumace jídla a taky alkoholu. Ničeho jsme se nezalekli a plán spotřeby alkoholu jsme splnili. Spinkat jsme mohli jít s pocitem dobře odvedené práce.


Vešli jsme se v pohodě a ráno jsme zvažovali, zda dojde na dělbu do dvou skupin - jedné výletní a druhé pracovní (která by doma nainstalovala záclony). Nakonec jsme společně vyrazili na Petřín. Bohužel počasí nám moc nepřálo, myslím, že jsme všichni pěkně vymrzli. To nám ale nevzalo radost ze zrcadlového bludiště. Tam jsme se docela nasmáli. Na Petřín však půjdeme, až bude tepleji a Terezka bude o 2 jogurty větší.

Oběd jsme chtěli dát U paši v Nehvizdech, aby všichni poznali, kde nám to tady tolik chutná. Bohužel jsme asi zapomněli dát vědět panu Pašovi, protože u hospůdky bylo napsáno "Dnes zavřeno". Náhoda?!?! Tak jsme uvařili aspoň kafe a odprezentovali to naše tiramisu a při té příležitosti dali další dávku naloženého kuřecího. Holky další dávku polévky.

Pak už nás čekalo jen loučení a úklid. Taky ještě došlo na to věšení záclon a chvíli to vypadalo, že bychom se Skalákovic vyrazili na Chodov na nákupy. Ale 19 hod večer se nám zdálo na takové akce už docela pozdě a raději jsme se pustili do pořádné dávky emocí a žehlení. S tím, že Skalákovic večer dorazí udělat "jéééé" a dáme Lost, který už nám tady dlouho leží. Skalákovic dorazili, ale zvládli jsme jen koštování Míšova vaječného koňaku, dojezd tiramisu a další díl Chirurgů. Mír už jsme s Georgem Clooneym a Nicole Kidman vytvářeli každý ve svém domečku. Musíme se přeci do růžova vyspinkat, na ty zítřejší velikonoce ;o)

Žádné komentáře: