pátek 6. dubna 2007

Víte, jak se správně připravit na návštěvu?

Týden uplynul jako voda, obzvláště díky spoustě práce. Blíží se velikonoce a další rodinná návštěva. Tentokrát se nahlásili Veličkovi a Prachařovi. Čili bylo potřeba vše připravit na jejich sobotní příjezd. Abychom se nezdržovali, rychle jsme zaskočili ke Skalákovic zkontrolovat, co všechno si to dovezli z Kiky. Krabic tam byla spousta, ale rozbaleno nic moc.

Takže jsme šli k nám vybalit "velký nákup" obsahující mj. nové žehlící prkno a prací potřeby - už se moc těším!! Byla fuška to všechno někam umístit, ale zvládli jsme to. A s lahví kvalitního francouzského vína jsme se znovu vydali k sousedům na další kontrolu. Stůl už byl naštěstí připraven. A tak jsme jej hned otestovali malým posezením. Bohužel jsme se "zasekli" nad problematikou alergie, jejich projevů (jako například kašlíku) a možných způsobů jejich eliminace. Následkem byl pozdní odchod s nějakou tou hladinou alkoholu v krvi. Ovšm neměli jsme ji tolik jako Skalák, který ji chtěl při našem odchodu odložit na nový trávník. Verun se naštěstí podařilo mu v tom zabránit.

Každopádně plánované naložení masa a výroba "domácího tiramisu" se v pátek nekonala. Holt si budeme muset v sobotu přivstat.

Žádné komentáře: