neděle 13. července 2008

Colours of Ostrava – den třetí

Dopoledne jsme strávili u mamky. Na oběd jsme byli domluveni u taťky, kde se nás zase sešlo požehnaně, ještě že bazének je dostatečně velký pro všechny ;o)

Pochopitelně bolest Míšových zad stále trvá! Tentokrát jsme aplikovali oranžovohnědou čínskou mastičku. Když už nic, aspoň vypadal Míša u bazénku jako by se vrátil ze slunečné dovolené u moře.

Zajeli jsme ještě rychle na skok na Ostravici, kde jsme zastihli Prachařovic. Pak proběhlo složité rozhodování, zda vůbec ještě na fesťák vyrazit či nikoli. Cesta do Ostravy na J.A.R. jsme zůstali viset v pěkné zácpě. Díky velmi deštivému počasí byla někde na začátku Ostravy větší hromadná bouračka. Vydali jsme se tedy směr Paskov a opět zvažovali, zda pokračovat či nikoli. Koncert jsme nakonec stihli, a to díky tomu, že měli JAŘi (taky díky počasí a tím pádem problémům s aparaturou) velké zpoždění.

Hromadnou bouračku, která nás tak zdržela, jsme viděli ještě cestou zpět. I po těch hodinách stále nebylo všechno odklizeno. Cestou jsme neodolali ještě frýdeckému Tescu, protože pořád potřebuju nějaké letní kalhoty ;o) a taky jsme museli pro filety na zítřejší oběd ;o) Chudáka mamku jsem pak ještě v noci donutila mi zkrátit nově zakoupené kalhoty, neboť druhý den odcházela brzy ráno do práce, a to už bychom nic nestihly. No, myslím, že přes všechny nástrahy velkoměsta vcelku úspěšný den!

Žádné komentáře: