úterý 29. července 2008

Big Shopping Day (v centru Chodov)

…přesně jak jsme předpokládali. Dorazili jsme z Londýna po půlnoci a představa, že bychom měli jít druhý den do práce se nám nezdála býti dostatečně lákavá. Takže jsem jednoduše po našem řidiči-Honzovi do práce vzkázala, že to pravděpodobné úterní volno fakt platí a ulehala s představou, že vstáváme až tak v 11 hodin. A fakt by mne zajímalo, kdo to byl, kdo způsobil, že i po tak náročném víkendu jsem se vzbudila kolem 8 hodiny!?!? Co teď s tím??? Bylo nutné urychleně vymyslet program dne.

S Jankou jsme to viděly na shopping day, abychom ukojily svou nakupovací touhu, což se nám v Londýně moc nepovedlo. Tahle představa se Míšovi tak úplně nelíbila. A tak se rozhodl zúčastnit jen úplně první části, cesty do centra Nehvizd, kde si skočil k holiči a odkud si to dal pěšky zpátky ;o)…a nutno říct, že udělal moc dobře. Je sice pravda, že nás cestou do centra zdržela hromadná bouračka na lanovém mostě, ale tím asi těch 8 hodin strávených mimo domov neokecáme :o( Na naši omluvu lze dál přičíst snad jen čas nutný na přeparkování a na výborný oběd ve Sphinx, kde se Jance moc líbilo a oběma nám tam moc chutnalo. Mínusové body jsme kromě času získali za nezvedání telefonů. (Fakt nevím, jak se nám to mohlo stát!)

A jaký je závěr??? Závěr zní, že se Jankou a tou hysterkou, co tam s námi byla, už dlouho na nákupy nevydám. A kdyby náhodou ano, rozhodně nepodlehnu té velmi nevhodně zvolené strategii „já si koupím, když ty si koupíš“. To byla vůbec největší blbost. No ale zashopovaly jsme si, jen co je pravda. Ačkoli nás pak špatné svědomí dohnalo až do obchůdku s PC hrami, abychom donesli z nákupů taky něco Míšovi, skončila i tato akce dalším přírůstkem do Jančiného šatníku (ani se neptejte, jak je to možné!) a tak jsme nakonec v obavě před dalšími nepovedenými pokusy zůstaly jen u oběda ze Sphinx a drinku z CH. Ani ten Míšou požadovaný meloun nám nikde nechtěli prodat :o(( Pár pěkných se na nás pouze usmívalo, a to překvapivě z regálu nehvizdské masny. Tak snad příště!! Nebo radši snad dlouho ne?!?!

Večer jsme Míšovi aspoň udělaly módní přehlídku a Míša nám vše jako velmi chápající a právě najezený muž dokonce i pochválil. No není úžasný!!!! To jsem zvědavá, jaké ovace s tím Janka sklidí doma na Ostravici ;o))

Žádné komentáře: