neděle 28. října 2007

Víkend na Moravě

V pátek to v práci uběhlo docela rychle a večer jsme mohli vyrazit směr Morava. Domů jsme dorazili relativně brzy. Rozhodně dříve než obvykle. I když Zdeněčka jsme našli v jeho obvyklé poloze pozorného diváka ;o))

V sobotu jsme dopoledne stihli dokoupit chybějící dárky a kytičky s tradiční zastávkou u Roberta v T-Mobile. Pak už nás čekal oběd u Veličků a přesun na oslavu Vendulčiných narozenin k Zuzce. Míša dostal za úkol vytisknout nějaké fotky z loňska a díky tomu, jsme zjistili, že Zuzka, mamka, taťka i paní Prachařová letos zvolili stejné oblečení, jaké měli i na fotkách. Pochopitelně i Terezka dostala hromadu dárečků, takže rozbalování nějaký čásek zabralo. Mezi tím jsme stihli ochutnat výborné maso z Polska ;o) Zkontrolovat nové stoly v dětském pokojíčku (už nachystané na psaní úkolů). A taky si pohrát s výborným dárečkem. Pálkou s míčkem na gumičce. Nějakých pár minut se s tím Janka s Míšou schovávali vedle v obýváků, pak mne zavolali na pomoc a pak se mohli počůrat smíchy, když mi to vyšlo napoprvé. No prostě vydařená oslava.

Den jsme dokončili u hráze, kde jsme ochutnali narozeninový dort, dobré vínko i slivovičku.

V neděli dopoledne jsme díky posunu času stihli navštívit Janku s Lumírem a malou Klárkou. A máme z této návštěvy pár foteček. U taťky jsme pak malovali obrázky, které svítí ve tmě, hráli na rodiče a děti (to šlo Míšovi úplně nejlépe, protože jsme hráli na to, kdy budeme vstávat ;o)). Pak ještě na schovku a tím bychom to měli pro tentokrát vyřešeno ;o)

Už jenom cesta zpátky do Prahy, která proběhla docela rychle. Kontrola Skalákovic plotu a zábradlí a hurá do hajan.

Žádné komentáře: