středa 17. října 2007

I v posilovně může být veselo

Dneska jsme se konečně dostali k návštěvě posilovny. Stálo to hodně usílí, ale nakonec jsme sladili čas i se Skalákem a vydali se do Chodova, kde se Peti po dlouhém zvažování nahlásil někdy minulý víkend.

Na místě jsem obdržela svou poukázku na 3měsíční vstup a mohli jsme se do toho pustit. Pánové vtipálci na recepci si od nás vzali poukázky i iniciále a poslali nás cvičit, že to ještě musí ošéfovat manažer, což prý zmáknou než docvičíme. Fórky ohledně dvaceti korun na šatnu apod. snad ani nebudu zmiňovat.

Takže jsme si dali nějaké kolo, běh, šlapání...vyzkoušeli pár strojů a hurá do šaten. Pánové nám při odchodu oznámili, že se u nich máme zastavit, že musíme ještě něco dořešit. Schválně jsem se zdržovala v šatně s tím, že to snad bude vyřešeno, než se vrátím, ale kluci na mne trpělivě čekali. Už jsem si myslela, že budeme řešit nějakou prošlou platnost poukázek nebo co, ovšem kluci z recepce překvapili. Oznámili nám, že poukázky jsou VIP - jak jistě víme - a že tedy můžeme chodit do kteréhokoli BBC v Praze a začali jmenovat, která to jsou a co tam mají navíc. To už jsme ale moc nevnímali a čekali, kdy se do nás Skalák pustí. Ještě pány poprosil, aby ověřili, zda jeho vstup taky náhodou není VIP, ale bohužel to byla poukázka od jiného klienta a u ní to neplatilo.

Na schodech jsme Skalákovi poděkovali za pěkný dárek, na což nám bylo řečeno, že na nás sere, nemá nás rád a hlavně, že nám zase někdy něco dá. Na to už se těšíme ze všeho nejvíc. Po delší době jsme se ještě od Verun dozvěděli, že ji tuto veselou historku Peti volal hned než vůbec nasedl do auta, a to i přes to, že byla na Slovensku. Joooo, veselé historky se šíří rychle. No a tak nějak jsme zahájili naši sportovní sezónu.

Žádné komentáře: