pondělí 22. října 2007

Promítací den

Na dnešek si u nás Honzík Hamza domluvil promítání fotografií, a to od Lindy a Jiřího z Malajsie a od Ivi z Thajska. Ráno jsem musela být v práci na 8.30, takže jsme si trošku přivstali a večer v 19 už byl srázek u nás.

Naštěstí jsem po vzoru Klárky z práce zvolila jednoduchou večeři – těstoviny zapečené se smetanou. K tomu nějaké přílohy jako zeleninu, žampiónky, uzená šunka… Taky klasické česnekové jednohubky a mohlo se začít promítat. To jsme ani netušili, jak to bude akční.

Linda měla vše řádně připravené hezky s mapičkami apod., i tak jsme to nenechali bez poznámek ;o)), ale to jen do chvíle, než došlo na „bikiny lost story“. Jak jsme zjistili, Lindy a Jiřího výlet do Malajsie byla hotová adventura, kde si opravdu sáhli až na pokraj svých sil. Z příběhu plyne poučení nevydávat se v Malajsii na tůry bez průvodce, neboť jejich mapy jsou nepřesné. Nepouštět se na trasy, které bývají zatopené a pro sicher si brát s sebou nafukovací raft, který by se při následném sjíždění rozvodněné řeky rozhodně hodil.Mávat na Malajce v loďkách je podle všeho taky zbytečné, raději rovnou pište vzkazy do písku! Naštěstí ale všechno dobře dopadlo, jinak bychom si dneska žádné fotky neprohlédli.

Promítání ukončila Ivi svými fotkami z Thajska. Zajímavé byly především fotky různých druhů jídla…nevím, nevím, co všechno bych ochutnala.

Pak ještě kluci na projektoru odzkoušeli Medal of Honor (vypadalo to moc dobře, určitě by to byla zajímavá hra ;o)) a večer jsme zakončili klasicky Simpsonovými někdy kolem půldruhé ráno. Pak už následoval jen boj o postele a hurá na kutě! Zítra se vstává brzy ráno, protože Honzík už má v 7:30 hodinu ve škole. A kdo že se vlastně zúčastnil? No klasicky Honza, Jirka, Linda a pak taky Ivi a Janka. Lucka nakonec nejspíš kvůli nemoci nedorazila a Verča tradičně kvůli hlídání pejska taky ne ;o))

Žádné komentáře: