sobota 6. října 2007

Doba zkracování

Dopoledne se pilně pracovalo na analýze a Míša vydatně pomáhal. Ve 14 hod jsem byla domluvena u kadeřnice a Míša měl seznam úkolů, které by v té době měl zvládnout. Cestou do města jsme ještě sjeli k Verun s nějakým tím ovocem a kakurem. A tak se i Míša seznámil s muflony. Nakupování ho však přestalo bavit dříve, než mne kadeřnice stihla nabarvit i ostříhat. To způsobilo, že byl následně také ostříhán ;o)) Moc nám to oběma sluší a tak můžeme na srázek se Zákorovými. Vybaveni colou a pop-cornem jsme společně zkontrolovali nový český film Gympl. Docela jsme se nasmáli a v sále jsme svou přítomností aspoň zvyšovali věkový průměr ;o)) Následoval rozbor a kafe v CH. Na závěr ještě dohoda o výstupu na „sopky“ podmíněném konzumací šampaňského (to jsme zvědavi, kdy na to dojde ;o)). A pro sicher už se těšíme.

Nemohu nezmínit, že nákup potravin v Letňanech nás opět neuspokojil. Ba co dím, spíše znechutil. Příště už tam fakt nejdeme!

Dorazili jsme sice dost pozdě, ale ne natolik pozdě, abychom ještě nestihli nějaké to vínko se Skalákem. Přesun do TV koutku k projekci Vymítače ďábla se ukázal jako ne zcela šťastný nápad. A tak jsme se raději šli před zlými silami schovat do postýlky pod peřinu. Tam je to podstatně bezpečnější. Viď, Peti?!?!

Žádné komentáře: