pondělí 11. července 2011

Mack je konečně doma!

Neuvěřitelné se stalo skutkem. Fílovi jde čůrání mimo slipáče poměrně obstojně (byť jej musíme hlídat a někdy se podaří jen díky včasnému zásahu a ne že by mladý pán sám fungoval tak, jak má), abychom jej ale dále podpořili ve snaze, rozhodli jsme se zakoupit dlouho slibovaného Macka od Bleska McQueena (dlouho = od naší návštěvy v JAR).

Takže jsem se cestou z práce stavil v Europarku, kde už čekala Soňa s Fílou a Kamčou. Fíla spal, takže jsem jej vzbudil, že si jako jdeme pro Macka. Cestou do obchodu že se jako stavíme na záchod, aby se po probuzení pro jistotu vyčůral. OK, jdeme tam, ale z čůrání nic nebylo, mladý pán nechtěl. Jdeme do obchůdku a vybíráme, kterého že Macka si odvezeme domů... Vidím, že Fíla tak nějak přešlapuje, jako by se mu chtělo čůrat. Na mou otázku ale odpovídá, že nechce, že chce na koníka. OK, proč ne. A pak to přišlo - cítím na krku a zádech teplo. No paráda, při nákupu odměny za čůrání do nočníku/na záchod mě Fíla počůrá za krk, to jsem fakt nečekal:-)

Nu což, odměnu i tak kupujeme, Fíla se poslední dny opravdu hodně snažil... Doma je pak z Macka totálně nadšený a jezdí s ním i Bleskem a Šerifem, kteří byli taky v krabici, pěkně dlouho. Pak musí jít všichni s ním spát, jak u nás bývá poslední dobou zvykem. Ještěže jsme si v obchodě vybrali toho menšího!

Žádné komentáře: