sobota 16. července 2011

Colours of Ostrava - den třetí

Celé dopoledne strávíme u našich na Ostravici, odkud pak míříme rovnou do Ostravy s plánem jít na festival. Cestou se ale stavujeme za Kutajovic rodinkou, už taky čtyřčlennou. Malý Kryštof se nám ale moc neukázal, skoro celou návštěvu prospal:-)

Vzhledem k pokročilé hodině našeho odchodu z návštěvy a blížícím se časem na kaši naší mladé paní nakonec jedeme domů. To musíte nejprve drobotinu unavit, pak nakrmit, umýt a uspat. Což se povedlo až někdy kolem půl desáté. Až pak jsem mohl vyrazit za Janou, se kterou jsme vyrazili na "noční" Coloursy.

Nejdříve jsme si zašli na New York Stage, pro mě osobně velmi pozitivní překvapení. Jak prostor (půl na stojáka, půl k sezení), tak i jeho zaplnění (ochranka pouští dovnitř jen tolik lidí, kolik vychází ven). Hrála tam Anomie Belle, moc se mi to líbilo. Bylo to takové poklidné a mělo to krásnou atmosféru danou už zmíněným prostorem. Po skončení utíkáme ven, kde právě začínají hrát Tata Bojs (tradičně dobrý koncert) a na závěr jdeme ještě pod hrad poslechnout si aspoň kousek Apollo 440. Přece jen, už byla 1 ráno a mě ráno čekají dětičky plné energie:-)

Žádné komentáře: