pátek 25. března 2011

Pořád se něco děje

Týden zase uběhl docela rychle.

V pondělí jsme zjistili, že slečna už nám na cvičení spát asi nebude, ale zatím ani
neprotestuje proti samostatnému pobytu v autosedačce, takže „pořád dobrý“.

Úterní zpíváníčko bez nachlazené Verunky nebylo úplně to pravé, takže jsme rychle nakrmili kačeny a spěchali za ní na hřiště.

Ve středu jsme si dali další plavání. Hlídání formou procházky v kočárku zvládá Kamča mnohem lépe. Taky to načasování kojení bylo ideální. Jen aby nám to takhle šlo i dál. Btw. ode dneška má Kamča svůj první pas.

Čtvrtek byl napínavý. Dopoledne na hřišti sice nevypadalo nijak zvláštně, ale najednou Danča zpozorněla při telefonátu a ouha…ta polívka, co ji nechala vařit na plotně, asi už nebude dobrá. A asi to teď u nich vůbec nebude tak úplně v pořádku. Nicméně škody byly nakonec minimální. Zřejmě díky přehřívacím pojistkám, kterýma mne občas naše varná deska lehce prudí, ale tady se moooc hodily. Odpoledne jsme ještě zvládli výlet k Šigutovým, ale díky problémům s půjčováním hraček z toho nakonec bylo prořvané odpoledne. Po tom hlasovém výkonu a velké fyzické námaze překvapivě Fíla cestou domu neusnul. A neusnula ani Kamča. Fílu jsme nakonec dostali do postele díky nové motorce, Kamču díky kapičkám na prdíky. A to už Míša myslel, že bude mít dneska povolené vycházky.

A jak vypadal poslední den tohoto týdne? O tom už napsal pro změnu Míša.

Žádné komentáře: