neděle 20. března 2011

Kamča vítá hosty II.

Dnešek byl opravdu nabitý a časově náročný. Dopoledne jsme vyrazili do Hostivic. Tam jsme měli dva cíle – Malvíka (nakoupit nějaké věci pro malou Penhalovic holku) a Vránovy (zjistit, cože to Danouš myslel tím posledním nejasným telefonátem). První se povedlo, byť měl Fífa jednu poměrně zásadní hysterickou scénku, když si hrál u pultu s vláčky a, představte si to, přišel další kluk, který si chtěl hrát s ním. Druhý cíl byl taky splněn, bohužel se potvrdily naše obavy a z Vránových jsou momentálně dva zcela samostatní jedinci. Uvidíme, jak se to všechno vyvine a skončí.

Ale nemůžeme se moc zdržovat, na odpoledne je naplánovaná další návštěva – Heřmanští a Šebkovic. Fífa tráví čas střídavě se všemi dole a střídavě se mnou a malou Emičkou (a jedním z jejich rodičů) nahoře v pokojíčku. Jsou chvilky, kdy čekám, že se ti dva do sebe pustí, ale chvílemi jim to společné hraní docela jde.

Heřmanští na přírůstek zatím stále čekají, tak myslím, že na Kamilce viděli, že se mohou rodit i hodné děti a že se není čeho bát (když se zadaří:-).

Žádné komentáře: