středa 9. března 2011

Koala Café

Dnešní den se hodně vydařil, si myslím. Dopoledne jsme celá rodinka vyrazili do Počernic k paní doktorce. Fífa dostal injekci (hrdina, vyprávěl o tom celé odpoledne:-), Kamča byla na standardní prohlídce spojené s nastřelením náušnic. Btw. věděli jste, že se dneska dají takovou speciální pistolí nastřelit plastové náušnice, které v oušku můžou zůstat minimálně 6 týdnů a pak se musí vyměnit za stálé? To jsou věci… Z dostupných variant jsme zvolili růžové kytičky. Kamči samozřejmě moc sluší.

Od paní doktorky jsme pak jeli každý jinam – Soňa s Kamčou na Chodov udělat mj. nějaký ten shopping, já s Fífou nejprve do Štěrbohol na vláčky apod., odtamtud pak do Skalákem doporučeného dětského podniku Koala Café. A udělali jsme dobře.

Obrovský prostor (bývalé filmové ateliéry) s velikánskou prolízačkou včetně skluzavek, dráha na šlapadla/odrážedla, hřiště pro malé děti, paráda. Oba jsme si to s Fífou užili:-). Taky jsme tam nakonec zůstali skoro až do zavíračky. Navíc dobré kafe, vynikající mrkvový dortík (pochutnali jsme si oba), takže se už moc těším, kdy se tam znovu vydáme.

Žádné komentáře: