neděle 16. listopadu 2008

Výlet do Chýně

Markétka s Pájou si chtějí koupit nové auto a do výběru se dostala i Corolla Verso. Aby ji mohli okouknout, naplánovali jsme společný oběd v Hostivickém Pravěku. Všem moc chutnalo, přeci jen jsou u nás víc na to maso ;o) Akorát Zdeněček vypadal, že to má za trest. Nevšiml si, že má porci se zeleninou a ještě si objednal nějaký ten brambor. Pořádně se u toho zapotil a obědval skoro tak dlouho jako já ;o)

V Chýni Pája s Míšou kontrolovali auto. My s Markétkou byteček, kde budou bydlet. No a taky několik sousedovic, když už jsme měli klíče ;o))

Pak jsme si s mamkou, Zdendou a babičkou dali ještě zastávku v centru Chodov. Cílem byla kontrola slev u Blažka, ale tentokrát teda nic moc :o(( Z a to babička tak aspoň měla jedinečnou šanci ochutnat kávu a zákusek z Coffee Heaven, odkud pozorovala cvrkot lidí. Skoro to vypadalo, že byla zklamaná, že na to nemá víc času, když jsme ji vyzvedávali ;o) Ale stihli jsme všechno a náročný den byl za námi ;o)

Musím ještě poznamenat, že dopoledne stihli Míša se Zdendou squash a Míša byl z výsledku moc nadšený. Oba se však večer cítili pěkně zničeni. To my s mamkou jsme zatím jen pekly a chytaly maso na večeři a vůbec jsme se u toho tolik neunavily. Tak čert ví, co je lepší. Jediné negativní byly Skalákovy komentáře, když měl pak večer nutkání maso u vínka neustále testovat ;o)

Žádné komentáře: