neděle 23. listopadu 2008

Oběd v Hostivicích

Dneska nás čekal oběd u Vránovic. Účastnil se ho s námi i Tobiáš, na kterého jsme čekali a díky němuž jsme měli tak trošku zpoždění. Do Hostivic jsme to vzali přes Dejvice, kde jsme potřebovali vysadit našeho synka Honzíka. Cestou jsme se snažili z něj získat info o soukromém životě. Dozvěděli jsme se něco o letušce a jiných, ale ještě nám potrvá, než si všechny informace utřídíme.

U Vránových bylo zase veselo. Nabídka jídla a pití pro hosty tradičně velmi omezená. Pěšky nás pak poslali v kruté zimě na obhlídku jejich pozemku. Sami se s výmluvou na stavební dozor svezli hezky v teple autem. Však to znáte. Pěkně vymrzlí jsme se pak nechali docela snadno Vránovými přemluvit na další čaj.

Véču jsme si pak cestou vyzvedli u strýčka Donalda a doma k tomu připravili svařené vínko, což nám, ještě s jednohubkami, k filmu Wanted úplně stačilo ;o) Tady jen poznamenám, že je škoda, že jsme to neviděli na velkém plátně v kině! To by možná bylo ještě o fous lepší. Každopádně nás to všechno nějak unavilo a brzy jsme všichni odpadli. I když Tobiáš se snažil předstírat, že si ještě před spaním prochází prezentaci na zítřejší konferenci.

Žádné komentáře: