pátek 7. listopadu 2008

Káťa s Robertem konečně v Praze

Jak slíbili, tak také učinili. (Aspoň teda doufám, že to bylo letos, kdy Siřinovic říkali, že se k nám do konce roku určitě přijedou podívat ;o)) Sice si dali na čas, ale když už tady jela Káťa na školení a Robert zrovna necestoval nikde po světě, proč toho nevyužít.

Posezení bylo naplánováno na páteční večer. Sice jsme měli celý týden nějak nabitý a skoro to vypadalo, že kvůli úklidu obětujeme čtvrteční volejbal. Nakonec jsme se rozhodli pro pozdní noční uklízení, a tak si mohla vyzkoušet volejbal i Verun.

Na chvíli se stavil taky Tobiáš, který byl náhodou taky v Praze. Všechny jsme postupně vyzvedávali a navigovali až k nám do Nehvizd. Dopravní zácpa byla dneska vyloženě ukázková. I tak jsme to všechno zvládli a večer poseděli stylově u vínka „do tří“, přesně podle Robertova pravidla ;o) Teda my holky jsme šly spát o něco dříve, aby si kluci mohli popovídat o Honzíkových avantýrách, kvůli kterým měl dnes večer „trošičku“ zpoždění. My jsme se to holt dozvěděly až s malým zpožděním. Za to jsme se dozvěděli, jak a kdy správně hasit malým hasičským přístrojem, který vydrží pouze 4 sekundy, a proto je velmi vhodný pro hašení požáru automobilu.

Žádné komentáře: