neděle 27. dubna 2008

Taková normální neděle

Krásné počasí a venkovní práce pokračují. Ráno jsme Tomášovi zamávali, aby jako věděl, že Jeníček i Mařenka jako OK ;o) A pak jsme chvíli pozorovali jeho akrobatické číslo skok přímo na střechu, rovnou ke komínu. Nevypadalo to zcela bezpečně a taková nejspíš byla i realita. No a když už měl Tomáš půjčený ten náš žebřík (mimochodem brzy si pochopitelně koupí nový, lepší, ještě delší ;o)), natřel i dřevěné podhledy. Jenom mu to trvalo tak trošku déle, než jsme předpokládali. Štěstí, že se Míša mezi tím stihl zabavit natíráním houpačky. Nakonec přeci jen došlo na natírání podhledů i u nás. A při té příležitosti jsem, světe div se, umyla okna. Nebudu ani psát, že to bylo snad poprvé od toho, co jsme se nastěhovali ;o) A pak už byl najednou čas na dohodnuté grilování.

Pustili jsme se do toho včas, tak aby Janka s Tomášem stihli své hodiny tančení. Bohužel jsme se přejedli natolik, že byla hodina tance nakonec pro dnešek zrušena ;o) Ale o zábavu nouze nebyla, protože dorazili Ševčikovic i s Odi. (Pěšky prý je to z Jirn zhruba hodina svižné chůze ;o)) Pejskové si spolu výborně zaběhali, což teda pro zahradu nebyl asi úplný ideál :o(( (Tomáš promine.)

Večer jsme prováděli očistu květin tak zvaných domácích. Teda spíš Míša, který je před zalíváním zahrady na terásce pěkně osprchoval, neboť „teta Soňa“ se místo toho nakonec zúčastnila večerní očisty malého Daníka, který dnes s rodiči absolvoval první velké grilování (v Zelenči, aby bylo jasno, že nám s tím přejídáním u Čejků nepomáhal ;o))

Žádné komentáře: