sobota 12. dubna 2008

Jiřík míří do klubu třicátníků

Už to přišlo... Po Skalákovi, Honzíkovi, mně (a pochopitelně už dávno i po Gonzovi) vstupuje do klubu třicátníků další z naší moravské skupinky – Jiřík!! Dopoledne vyhlásil program v Čelákovickém bazénu. Ne všichni jsme se zvládli zúčastnit. V mezičase jsme si dali schůzku s vtipným Konšelem, kterému po výčtu prací, které bychom na domcích chtěli provést, asi došly všechny fórky. A pak už hurá do Jirn na zahrádku ke grilu ;o))

Na oslavě jsme se po delší době potkali i s Veselkovic, kteří po menším investigativním nátlaku prozradili, že v listopadu (snad to nepletu) se k nim do podnájmu nastěhuje malé veselátko.

Dále jsme se seznámili se slovenskou sekcí, kterou si v závěru Honzík - řekla bych – poněkud znepřátelil svým vítězstvím v šipkách. Byl to pan Myslivec, který způsobil, že i sám Honzík ožužlával Odi a říkal taková slova jako „drž hubu!“, a tak když hodil svých vítězných 18, nezbylo nám než sbalit svých 5 švestek a odjet zpět do Nehvizd.

Cestou se kluci ještě zastavili u Mücků a kolem půl jedenácté přistáli před televizí s tím, že se budou dívat na Big Lebowski. Při první reklamní přestávce jsem je vzbudila a poslala do hajan. Však mají když tak televizi každý ve svém pokojíčku ;o))

Žádné komentáře: