středa 23. dubna 2008

Návštěvní den

Právě u nás probíhá období „markýz“. Po nedávné společné diskusi všech zainteresovaných, na které jsme si rozdělili potenciální dodavatele, měl nastat den „D“, kdy měl dorazit pan z firmy přímo k nám na měření a konzultaci. Takže jsme velmi netradičně vyrazili z práce dříve (tj. v 16 hod), abychom v 17 v Nehvizdech stihli domluvenou schůzku. První překvápko nás čekalo na lanovém mostě, kde se vysypal náklad z nějakého kamionu. Luxusní záležitost! Další pak na D11, kterou někde na 13 km uzavřeli kvůli opravě povrchu, a tak se frontilo už daleko před naším sjezdem na 8 km. A takové auto jedoucí v odstavném pruhu přímo proti vám tak trošičku, ale opravdu trošičku překvapí. Obzvlášť když to pak střihne přes trávu přímo k vám na exit z dálnice.

Celou cestu jen doufáte a říkáte si, že pán „od markýz“ je na tom nejspíš stejně blbě. Evidentně na tom byl o trošičku lépe, jak jsme zjistili od souseda Tomáše, který už nám volal „kde jsme“. Ale zvládli jsme to a Tomáš si ošéfoval dokonce i nová garážová vrata.

Pak jsme stihli ještě domluvenou návštěvu u Vídeňáků. Mareček se nás vůbec nebál, předvedl nám všechny hračky. Taky se chtěl Míšovi pochlubit s kabely od televize a zřejmě chvíli „pohovořit“ na toto téma, ale mamka mu to – z nepochopitelných důvodů – zakázala. Ach jo :o(( Snad příště, až se nebude koukat ;o)

Dokonce jsme dneska stihli ještě Verun s Daníkem, ale pak už nás začal trápit strašný hlad. Tak šup šup do chaloupky na večeři. Po ní ještě domluvit termín dodání nového TV stolku – hurá!

Žádné komentáře: