pátek 4. dubna 2008

Rozlučkový sklípek s Atlasem

Rok se s rokem sešel…nebo to bylo možná jinak - whatever - hlavní je, že se sešla spousta Atlasáků, a to tradičně a velmi výhodně v Hustopečích u Cyrila ve sklípku. Co vám budu povídat, loučili jsme se s Pájou (a to jsme si mysleli, že je v Atlasu na doživotí) a s Verčou (přišla z Centra a oni si ji v Atlasu zase našli, hajzli jedni z děcáku ;o)). Ve hře byly snad i nějaké narozeniny či co…No nebudu to prodlužovat.

Ze Smíchova jsme vyrazili asi kolem 16 hodiny naši skvělou corollkou. Nálada posádky byla výborná, jen na parkovištích při „testech důvěry“ panovala trochu nervozita. Ale zvládli jsme to! Ovšem příště…příště budou testy těžší!!! O to se postarám.

Nevím, jestli to bylo tím, že jsme v posádce měli i členy týmu atlasích map, ale ubytovnu jsme našli hladce. No a sklípek, ten najdeme vždycky i poslepu.
Účast byla hojná, proto jsme se – po vzájemné dohodě v autě – rozhodli tvořit základní skupinu A, abychom si koštovačku řádně užili. A taky že jóóóó! Bylo to super a bylo toho dost. O vínech s ocasem se už bavit nebudeme. A na ty 60metrové kořeny vinné révy Cyrilovi Jurij taky neskočí! Pak už jen dobré jídlo a pití a zábava a kvalitní taneční kreace…nějaká ta rána do hlavy…hlavně když vzpomínky zůstanou!!!

No zkrátka, bylo to super a už abych se těšila „zase někdy příště“.

Žádné komentáře: