středa 30. dubna 2008

Oslava čarodějnic u Danouše

Filipo-Jakubská noc nastala a všichni jsme se sletěli k ohni u Danouše. Respektive u jeho rodičů na zahrádce. Neboť Domčin a Danoušův vlastní pozemek je, jak nám ukázali, na protějším kopci ;o) Ani nevím, proč jsme se rozhodli obětovat – nepochybně kvalitní – oslavu čarodějnic na Nehvizdském fotbalovém hřišti. Snad příště, až budou mít DaD spoustu práce se stavěním domku a na stavění party stanu a rozdělávání ohýnku nebudou mít ani pomyšlení, to zajdeme zkontrolovat.

Jídla i pití byla hromada, akorát bychom pro příště přerozdělili role a nechali Danouše plně se věnovat obsluze svých bývalých kolegů. To mu šlo vůbec nejlépe. Starost o oheň by teoreticky mohl, díky kvalitní přípravě jeho rodičů, zvládnout prakticky kdokoli. Šance na to, že bychom nějakou tu čarodějnici opravdu upálili, by se určitě zvýšila. Takhle se žádné z přítomných nechtělo ani skákat přes oheň a největší zábavou se tak stalo Danoušovo opékání brambor a jejich usilovné hledání.

Hlavně že nám vyšlo počasí a zábava byla vý-bor-ná. Mezi prvními odjížděly Majda s Natálkou a celé upalování jsme uzavírali my se Zima-sanem.

Všechnu dokumentaci – video, audio i obrázky - měli v režii Danoušovi rodiče a já bohužel nevím, kde si vedou blog či album ;o) v případě, že se mi to podaří zjistit, dodám i nějaké doprovodné obrázky.

...a máte tu fotodokumentaci:

Žádné komentáře: