pátek 18. dubna 2008

Hráčský večer

Opět akce, která se uskutečnila po dlouhých tahanicích a přesunech, které nejvíce ovlivňovala Jiříkova „rýmička“. Whatever, dali jsme to bez Svobody, a přeci jsme to zvládli ;o)

Chvíli jsme sice u Simpsonových museli čekat než dovařím večeři, abychom nehráli hladoví, ale pak se to rozjelo. Začali jsme Osadníky a tím jsme taky skončili. Tuto jednu hru jsme hráli několik hodin, během nichž jsme každý pilovali svou techniku a strategii, až to nakonec celé vyhrál Honza H. Linda se musela zabavit novou televizí, aby u hry neusnula, a náš Honzík se postupně dozvídal, jak se to vlastně vůbec hraje. Hlavně když jsme dospěli do šťastného konce, úplně až na vrchol – konkrétně na vrchol osmitisícovky.

Ano, my a dokonce i Honzík jsme se nechali zlákat reklamou a zakoupili tento Fernet-produkt, přidali pár medvídku a jiných bonbónů. Byly i variace s jahodami. No co vám budu povídat. Po těch 4 lahvích vína to šlo rychle a kluci byli opravdu veselí. Honzík dostal svou objímací náladu, čímž Lindu, která tento jeho zvyk ještě nezná, trošku vyděsil. Ale zvládli jsme to! I bez „návratu medvídků“. Linda pak musela kolem Honzíka nenápadně proklouznout, jinak by se asi do postýlky nedostala a navrhovaný jungle speed raději zůstal ležet ladem na „konferenčním“ stolku. Což sice ještě mělo svou dohru, ale to už je úplně jiná pohádka. Takže rychle do hajan, abychom si o ní mohli zítra povědět ;o))

Žádné komentáře: