pátek 25. května 2007

Vydavatelství Motor-Presse Bohemia

Míšovi na dnešek naplánovalo „den nejlepších aut“. Nejprve se mu na tuto akcičku moc nechtělo a dokonce jsme zvažovali, že bych se ji taky zúčastnila, aby mu tam nebylo samotnému smutno. Nakonec se ukázalo, že se tam potkal se všemi minulými, současnými i budoucími kolegy (jmenované skupiny se překvapivě někdy i překrývají ;o))

I na tento páteční večer jsme naplánovali pražské posezení s Raďou, tentokrát se šlo do indické restaurace (že prý se zavede tradice). Tradiční Verun tento večer zastoupil Honzík. Myslím, že se tohoto úkolu ujal svědomitě a odzkoušel i kuře/jehně vindaloo. Pochopitelně byl pro každý případ v záloze i Skalák, který na zaskakování za Verun určitě trénuje. Pro zpestření večera nám Raďa předvedla scénku s alarmem. Moc se ji povedla, není nad to umět v extrémních situacích zachovat klid. Na závěr ještě umělohmotná zmrzlina a mangový jogurt a hurá domů.

A máme tady závěrečný kvíz. Co myslíte, že dojede do Nehvizd dříve? Audi nebo Mitsubishi??? Myslíte, že je možné přejet i vícenásobnou než pouze dvojitou čáru??

Žádné komentáře: