pátek 11. května 2007

Somadí kolaudace

Bylo to trošku narychlo a neobešlo se to bez tradičních komentářů o schválnostech (to si Verča Čanová nikdy neodpustí), nicméně v pátek po práci proběhla první nerodinná kolaudace. Účast nebyla nijak závratná, dorovnali jsme to však kvalitou osazenstva ;o)) Lucku jsme si vyzvedli rovnou v Plusu, abychom ji cestou mohli informovat o drobných nedostatcích v jejich sortimentu. Příště budeme volat na zákaznickou linku, to prý je lepší zábava.

Než dorazili ostatní – Linda, Jiří a Honza H., stihli jsme nachystat jednohubky i nějakou tu véču. (Míša si dokonce stihl i lehce zdřímnout ;o))

Ke kolaudaci se přidal i Skalák a po povinné prohlídce jsme všichni úpěnlivě hlídali bar, protože to vypadalo, že by se nám mohl v nepozorované chvilce ztratit. (Btw. asi budeme muset přikoupit nějaké barové židle.)

Po tradičních debatách nad aktuálním zaměstnání zúčastněných a nově i po diskusích o automobilových zážitcích, jsme se rozhodli vyzkoušet fondu. Čokoládové…. Speciální menší keramická miska nad čajovou svíčkou… Nepřežilo to… A tak jsme vytáhli další fondu a vyzkoušeli variantu teflonovou ;o)) Pro příště víme, že je třeba čokoládu ředit mlékem, aby se nám nepřipalovala… Jo a Toblerone není pro fondu (kvůli karamelovým kouskům) úplný ideál.

Ideál ovšem asi není ani rum. Obzvlášť po nějakém tom Jamesovi ;o)) Jiří ho jen trošku otestoval a pak nám hodinu kolaudoval horní záchod. Po této akcičce jsme se rozhodli jít všichni do hajan. Linda ještě Jiřího vybavila kyblíkem a všichni jsme mohli spokojeně usnout spánkem spravedlivých.

Žádné komentáře: