sobota 26. května 2007

Sraz OA

V pátek večer ještě proběhlo balení a díky nácviku z minulého týdne jsme tentokrát vyrazili na Moravu už v 7.10. Pravda, ušetřili jsme čas na snídani a chystání svačiny, protože jsme se rozhodli, že si dáme cestou něco u McD. Představte si, znovu zavedli snídaně…. Výborné!! Nad vaječinkou a jinými dobrotami jsme vymysleli životně důležitou teorii „pohybu v královském apartmánu“, v níž jsme vyřešili základní otázky typu, kdy je pravý čas vyrazit na záchod, jak se zásobit na cestu z postele k lednici a zpět, jak najít v apartmánu a posteli spolubydlícího apod.

Ve F-M proběhly ještě drobné nákupy a pak hurá na sraz s Lumčou a Jankou (a Klárkou nebo Kryštofem). Na tento neoficiální sraz různých ročníků OA FM a spřízněných duší se dostavila ještě Martiška a nečekaně i Katka A. A tak jsme se dozvěděli něco o těhotenství, něco o svatbě Káti a Roberta (po 12 letech už bylo přeci jen na čase) a něco o stáčení medu a o tom, jak se má Martiška strašně špatně.

Večer nás pak čekal „velký sraz“ – neoficiální setkání 5.C po 10 letech. V hospodě U Čendy, kterou si Danča s manželem zakoupili. Míša si zatím dal tradiční Ostravické setkání u vaječiny, na kterém si prý mimo jiné zaskákal v pytlích.

Ještě před půlnocí si mohl vyzvednout svou manželku i nezbedného synka, který měl už „objímací náladu“.

Žádné komentáře: