sobota 12. května 2007

Delegace z Afriky

Ráno Honza H. nezklamal! Přestože na kolaudaci nedorazila ranní ptáčata Janka E. a Verča Č., budíček proběhl brzy. Jiří tak stihl svůj vlak v 9 hodin směr Kutná Hora a Linda stihla zapomenout svou bundu. Ale prý to tak dělá často, čili si to nebereme nijak osobně ;o))

Nicméně my se tak mohli v klidu připravit na přílet sestřičky z Afriky. Cestou na letiště, jsme si dali zastávku na Šestce. „Tam jsem taky nebyl…“ (a musím konstatovat, že obchody sice dobrý, ale na parkovišti bylo poněkud větrno) Po drobném zaváhání v příletové hale č.2 jsme zaplatili slušné parkovné a přemístili se do haly č.1. Tam už na Raďu čekal nějaký mimozemšťan, což nás po večerní kolaudaci a dopoledním úklidu nemohlo rozhodit ;o)) Stejně měl úplně špatně ceduli, protože místo „John B.“ mělo být správně „Radana Afrikana“. To je přeci jasné, ne?!?!

Po humorné cestě z letiště…rozuměj takové ty příhody, na které by si člověk jednou rád vzpomněl, ale teď mi to zrovna nějak nejde…jsme si u sousedů vyzvedli synka a proběhlo rozdělování pokojíčků. Překvapivě Raďa teď bydlí v „Honzíkovo“ a Honzík v pracovně. Že by nějaké znamení???

Pro lepší aklimatizaci jsme si kromě tradičních pokrmů – česnekové pomazánky apod. – dali pořad Sám doma. To aby se Raďa rychleji naladila na českou mentalitu a měla inspiraci pro případné návštěvy pražských klubů (tučňáček se vždycky hodí!). K tomu jsme přidali ještě zdařilý film Napoleon Dynamit, kde je taky možné okoukat pár tanečních triků. A to by myslím pro jeden den úplně stačilo.

Žádné komentáře: