neděle 13. května 2007

Práce, samá práce

Už to přišlo. Skalák s Míšou musí vykopat díru na plot. Synek by jim zcela jistě rád pomohl, ale bohužel musí pracovat na počítači. Jak kruté! Já teda taky. … Jak kruté! … Bohužel mi práci znesnadňovala průběžná kontrola instalování druhé venkovní rolety. Probíhala docela dlouho. Prosec by zřejmě poněkud komplikovaný a náročný. Tomu odpovídal další kus uštípnutého rohu a jiných částí zdi a okna. Co se dá dělat. Hlavně že už je to za námi. Žádné další rolety ani nic jim podobného už si instalovat nebudeme!!!

Jinak klukům se díra na plot docela povedla, i když prý nemusela být tak hluboká. Ale to jsme zjistili bohužel až později.

Každopádně Honzík se odpoledne utrhl od počítače, aby se venku ujal funkce vrchního grilovače. (Obvykle to je Míšova funkce, která byla dnes výjimečně delegována na další generaci.) A tak jsme si po té velké námaze dali na naší terásce (zatím ještě v podobě 3 velkých palet) trochu toho masíčka a zeleninky. Kvůli anglicky hovořícím v týmu jsme přihodili i nějaký ten horký brambor.

Žádné komentáře: