neděle 25. března 2007

Pracovní neděle s cestou na Moravu

První budíček nám udělala babička, která si povídala se svým odrazem v zrcadlech vestavěné skříně na chodbě. Jelikož ji osoba v zrcadle ze zcela pochopitelných důvodů neodpovídala, babička intenzitu svého hlasu postupně zvyšovala a zvyšovala, až nezbylo než za ní zaskočit a vyvést ji z omylu.
Pak jsme si budíček zopákli cca za hodinu, kdy už si babička chtěla jít zapálit. Pak jsme si chvíli povídali v obýváku a pak babička u knihy zase na chvíli usnula.
Třetí budíček byla mamka, která slyšela, že se dole něco děje, a tak vstala a přišla za námi.

Zdeněčkovi se neudělalo dobře. Je ochoten vstát z postele pouze v případě, že to znamená přesun do auta odjezd domů. A tak se taky stalo.

My pak nechali synka spinkat a vyrazili jsme pro poslední zbytečky k ptákovi, kde už Skalákovic pilně balili a nakládali. Vrátili jsme se kolem 13 hodiny, kdy zrovna byli u Skalákovic na návštěvě Jiřík se Simčou. A jestli prý se nepůjde na oběd. Ovšem naše plná lednice rozhodla, že se udělá oběd u nás. Takže byly tradiční fajitas, nebo jak tomu chcete říkat. A dokonce jsme se všichni vešli k tomu našemu malému stolku ;o)

Pak ještě chvíli vybalovat, vyprat všechna vyměněná povlečení a trošku se vyspinkat. Míša v průběhu všeho popsaného pilně analyzoval.

Žádné komentáře: