čtvrtek 8. března 2007

Alarmující zprávy

Míša je od včerejška v Ženevě na autosalonu. Ve středu jsem si po práci dala kino "Jako malé děti". Opravdu pěkné, škoda že jsem se kvůli tomu dostala do postýlky až kolem 1 ráno.

Ve čtvrtek večer proběhla místo volejbalu kontrola Skalákovic nové kuchyně. Takže tam stojíme a děláme "jéééé", Verun se opře o pracovní desku a najednou díra jako vrata do stodoly. Netušila jsem, že Verun tolik posiluje?!? K tomu ještě jedna vychytávka s dvířkami...ale jinak je to všechno pěkné...mooooc pěkné, Kačenko!

Před tím u nás došlo na úklid sprchovacího koutu a s tím souvisejícímu velkému odhalení příčiny zápachu, kterého jsme se na dolním záchodě dlouho nemohli zbavit. K tomu všemu mohlo dojít díky dodělávce soklíků a dokachličkování mezer u zárubní. Nebudu ani zmiňovat, že na dokachličkování padly naše poslední 2 žluté obkladačky, čili z 20 % rezevních nám nezbylo zhola nic! Jaká náhoda, pane Komárku! Při té příležitosti nám doomítli i schody a jiné poškozené plochy a stihla jsem ošéfovat i desku u baru. Hurá! Teď už vážně jen znovu vymalovat a máme vlastně hotovo...kromě záclon, světel, sprchového koutu, zahradního domku...však to známe.

Taky jsme ve čtvrtek ráno provedli zátěžovou zkoušku alarmu. Na Skaláka, který si chtěl od nás vzít náhradní klíč, jsem nastražila past. Klíče na něj čekaly na baru, alarm před odjezdem na ranní angličtinu spustěn! Pak už stačilo mu jen do telefonu nahlásit špatný kód a počítat příchozí "alarmující" sms. Škoda, že Míša duchaplně z Ženevy výjezd zrušil a zabránil tak pořízení pěkných fotografií Skaláka jako delikventa, kerý se snaží vloupat ke svým sousedům/rádoby kamarádům. Mohla to být pěkná zábava! Nu což, snad příště!

Žádné komentáře: