neděle 4. března 2007

Další pracovní víkend

Čekal nás velmi náročný pracovní víkend, bylo potřeba dodělat analýzy...nicméně měli jsme tady takovou "malou" návštěvu. Byla sice malá, ale vydala za dvě ;o)) Prostě dorazili Majda s Natálkou i s rodiči. Čili dopoledne jsme simulovali drobný úklid a poté proběhl pokus o přípravu oběda. Počítám, že kdybychom měli návod na použití trouby, byl by o něco rychleji. Nakonec jsme to zvádli i bez RTFM.
Jinak holky jsou moooc šikovné. Předvedly nám telefonování, hlídání zvířátek na ledničce a různé gymnastické kreace na posteli...Prostě princezny největší!
Akorát Honzík z nich byl značně nervózní, takže šel raději s Verun a Peťou malovat pokoje na 103.

Málem bych zapomněla poznamenat, že u nás tradičně Skalák strávil nějaký čásek se svým širokoúhlým objektivem. Nafotil nám celý dům a taky naše "staro-nové" dveře. Zatím nevíme proč, ale tak nějak vypadají, jako by je už někdo používal. Skalák vyfotil 10x jeden roh, 11x druhý roh, 12x díru na v levém dolním rohu dveří do ložnice...a pak nám tu díru ukradl. Prostě ji sundal a zahodil. Jak sprosté!! Tohle mu vrátíme.

V neděli vzal Míša Honzíka na Černý most, že při té příležitosti nakoupí, a tak jsem dostala pěknou kytičku..."Kačenko moje...to je neštěstí..."

Žádné komentáře: