neděle 10. listopadu 2013

Turbo

Rozhodli jsme se dnes vyrazit s dětmi do kina na “Turbo”. Nějak se nám nedařilo vyrazit úplně včas, tak to byla turbo jízda. Ale stihli jsme to, i když pán pokladní se hodně snažil, abychom začátek filmu nestihli. Usedli jsme do sedaček, koukli se na ukázku z nového 3D filmu “Putování s dinosaury” a film mohl začít. Ideální kombinace. Soňa s dětmi ještě stihla koupit bonbony a džusík, takže byla celková spokojenost.

Zatímco já s Fílou a Kami seděl v kině, Soňa řešila nákupy. Ale film byl dlouhý “jen” hodinu a půl, takže to všechno nestihla. Ještěže je kousek od kina hrací koutek, tam se našim dětem líbí a vydrží si tam hrát opravdu dlouho. Jen kdyby tam nebyli takoví jedinci, co jim berou kostky…

Každopádně film byl docela v pohodě, po minulých Letadlech jsem měl opravdu docela nízká očekávání, možná i díky tomu jsem byl příjemně překvapen. Ne že by to byla nějaká bomba, příběh byl velmi jednoduchý a prakticky stejný jako Auta či zmiňovaná Letadla, ale docela jsem se bavil. Už se ale těším, až půjdu do kina na nějaký, klidně dětský, film s jinou než závodní zápletkou.


Žádné komentáře: