neděle 24. listopadu 2013

Ledové království

Na dnešek měly děti slíbenou návštěvu kina. V Cinestaru bylo něco, co se nazývalo “Dětská neděle”. Už tam nikdy nepůjdeme. Byl tam sice klaun, ale ten nedělal nic jiného než že rozdával balonky. Přímo v sále se pak losovaly nějaké ceny, ale strašně se to táhlo, takže film nakonec začal až po asi půl hodinovém zpoždění. A to není pro tak malé děti nic moc, notabene když film samotný byl více než hodinu a půl dlouhý. Ale zvládli jsme to, byť se někdy po půlce začaly objevovat hlášky typu “já chci za mámou”.

Šli jsme tedy na Ledové království. Je pravda, že příběh byl malinko komplikovaný a zřejmě a) více pro holky - spousta princezen a princů a tak, b) spíše pro starší děti. Ale i tak Fíla s Kami shodně po skončení filmu tvrdili, že se jim to líbilo. Navíc to byl film ve 3D verzi - Fíla vydržel s brýlemi celou dobu, Kami přece jen někdy po půlce brýle sundala.

Zatímco my si užívali kina, Soňa byla na nákupech. Pak jsme společně vyrazili na nádraží, protože jsme k nám povolali babi Pavlu hlídat ty naše “nemocné” děti. Hned po příjezdu jsme ji ale zapřáhli, musela nám upéct koláče:-)


Žádné komentáře: