sobota 16. listopadu 2013

Fotomaraton

Ráno krátké dilema, zda Fílu pošleme na plavání nebo ne. Přece jen má nudli u nosu. Nakonec jsme rozhodli, že ne, že zůstaneme všichni doma.

Děti si užívaly velkého prostoru, který v obýváku vznikl přestěhováním věcí a začali tam řádit na skákacích konících, s auty apod.

Kolem 11 dorazil náš rodinný fotograf, tak jsme rychle dokončili přípravy (nastavení pozadí, umístění pohovky apod.) a zároveň i první zájemci (Makulovi) o fotografování. My jsme byli někdy kolem šesté večer poslední, mezitím se u nás ještě vystřídali Skaláci, Čejkovi a Kočkovi. Uf, myslím, že si Pája takhle hodně už dlouho nezafotil:-)

Děti to zvládly docela dobře, bál jsem se, že budou extra protivné, jak si jich budeme všímat méně než obvykle. Ale přesuny nahoru a dolů, nějaké to hraní s Daníkem apod. nakonec znamenaly, že to oba zvládli na jedničku (možná teda bez hvězdičky).

Každopádně děti usnuly, Soňa s nimi a mi nezbývalo nic jiného, než zase v obýváku vše (teda skoro vše) vrátit do původního stavu. Uf. Na druhou stranu - už jen lehce přetřeme prach a vánoční úklid je za námi…



Žádné komentáře: