úterý 20. března 2012

Nightswimming

Od rána je nádherně, je třeba vyrazit k bazénkům. U Ali probíhá akce „Náušnice 2.“, takže se nějak extra nesynchronizujeme a vyrážíme sami k „dolním“ bazénům. Fíla i Kamča skáčou do vody o 106, oba si to evidentně užívají. Navíc Soňa objevila snídaňové menu, takže párečky pro Fílu a míchaná vajíčka pro Kami jsou úplně ideální přísun energie. Nikdo se tam k nám nepřijel připojit, tak míříme k vilce v očekávání spánku obou dětí. Povedlo se jen u Kami, a to i přes velkou snahu… Po pozdním obědě (výborné hot dogy) vyrážíme k „horním“ bazénům, tentokrát s dědou i babi. V kurzu je tam skluzavka, líbí se jak Fílovi a Kamče, tak i dědovi. (Vsuvka: Soňa, trumpeta jedna, utopila náš flip. Zatím se nechce probrat… Stejně už jsme potřebovali něco lepšího:-) S krátkou zastávkou na hřišti se přesouváme ke kavárničce, kde se pak konečně přidávají i Penhalovci. Výborný čokoládový dortík nemůže chybět. Stejně tak ani 5-6hvězdičkové kakání:-)

Cestou domů ještě jedeme s Ianem zachránit jeden z golfových vozíků, kterému cestou došla šťáva. Pro Lexus je to samozřejmě hračka.

Děti jsou hotové, všechny 3 jdou spát a tak máme poprvé klidnou společnou večeři. A to opravdu povedenou – při svíčkách (Zdendovi to ale moc nešlo, tak jsme ty malé museli nahradit dvěma velkými kousky) si dáváme steaky a další dobrůtky s dobrým vínem. Škoda jen, že je všeho tak málo:-)

Pak už se to všechno nějak rychle rozprchlo, jen já si dám ještě krátký nightswimming. Chvíli se Soňou sedíme na terase, ale noční deštík nás vyžene do postelí.


Žádné komentáře: