sobota 3. března 2012

Na minutu přesně

Včera v noci k nám dorazila teta Janushka a dneska si s námi dala lehký maraton. Ale myslím, že to stálo za to. No posuďte sami. Ranní vstávání netradičně v 6:09. I díky tomu jsme relativně v klidu stihli posnídat. Taky si i pohrát, než jsme (nakonec přeci jen v plné sestavě) vyrazili na plavání. To se dnes konalo dokonce s potápěním. Úžasné!!! Kami si chudák zdřímla jen na malou chvilku, takže brzy začínala mít velmi vlažný krok. To by až tak nevadilo, kdybychom zrovna neměli to štěstí na Beátku i s maminkou a malým bráškou Marečkem. Noooo, není jednoduché vměstnat všechny novinky do necelé hodiny ;o)) Nicméně nás v jednu čekalo stříhání a tatínek ráno bláhově slíbil, že se půjdou koupit balíčky s překvapením. Překvapivě jsme je zvládli koupit i rozbalit, ovšem největší překvapení bylo, že ta další zvířátka už nemají razítkové ťapičky, jako první kohoutek pro Kamču.

Stříhání bylo opět náročné, ale tentokrát (nevím, jestli díky videu či díky tetě) byly protesty menší, což znamená, že sestřih je kompaktnější ;o) I tak vlásková hysterie stále pokračuje „Mamííííí, pomóóóóc vlas!!!! Udělej rychle něco!“ „Rychle to dej pryč! Mamííííí!!!“

Hlavně když mamííí neztratila hlavu, jen polovinu vlasů a zbytek si nechala obarvit. Holt do Afriky se hodí letní sestřih. Vlastně se hodí i na to zahradní grilování, které proběhlo dle plánu od 15 hodin. Hambáče byly opět luxusní. A něco malého na závěr?!?! Dortík z půl kila čokolády?!?! Proč ne. Matky na rodičovské dovolené potřebují hodně energie a spoustu cukru ;o)) A zatímco jsem si samostatně dojídala u sousedů svůj díl, Míša doma uchlácholil plačící Kamču až do spánku. Oproti včerejšku velký pokrok. Usínáme o hodinu později, čili o půl šesté ;o)))

Fíla, který absolvoval plavání a vynechal polední spaní, tatínkovi taky nedal velkou práci, takže „už“ kolem deváté jsme mohli pokračovat a usednout s Čejkovými k hracímu stolu. A to je „respect“!!!! V tomto duchu jsme jeli jednu 3hodinovou hru „Českých filmů“ a já fakt nechápu, jak může vyhrát někdo, kdo nezná Bazén, Hraběnky a ani Poslední sezónu!!!! O pentalogii Básníků a Saturninovi nemluvě. Každopádně nervy jsou nervy, a zdolat „posranou hnědou“ není tak jednoduché. Tak to vítězství aspoň Janushka neměla úplně zadarmo. I když „respect“ ;o))) Tak zase příště a rychle do hajan. Bůh ví, v kolik bude ta šípková Růženka vstávat!?!?


Žádné komentáře: