neděle 4. března 2012

Kami dnes poprvé na odrážedle

…tak teď už to vím náhodou naprosto přesně, v 5 ráno!!! Super! Před šestou už nezbylo než se přesunout dolů. Bohužel jsme přeci jen vzbudili i zbytek osazenstva. Aspoň si všichni stihli před tetiným odjezdem pořádně vyhrát.

Kami zůstala tátovi na hlídání (uspat a zdřímnout si s ní měla být původně výhra). Já a Fíla jsme si vzali na starost tetu a vláček. Odprovodili jsme ji až na perón a mávali za odjíždějícími žlutými vagóny. Snad ji cesta rychle uteče. Fíla se pak rychle přeprogramoval a začíná se ptát na Afriku. Myslel asi, že tam vyrazíme rovnou z nádraží. No bohužel, rovnou z nádraží jsme vyrazili zpět domů se zastávkou ve Štěrboholích a 4x na Černém mostě ve snaze zakoupit potah na autosedačku. To Fílu dorazilo a po poslední štaci to v autě zalomil. Pospal si slušně, i tak jsme ale zvládli ještě odpolední procházku na kole a „uličníkovi“ ;o) Ano, Kami byla dnes poprvé na odrážedle!

Večer byl poněkud hysterický, samý pláč a skřípění zubů, ale závěr nedopadl tak nejhůř. Hlavně když to spinká a neblinká. 


Žádné komentáře: