neděle 11. března 2012

Game Viewing, Day 2

Budík byl naplánován na stejný čas, jenže trochu pršelo, tak jsme se na to vyprdli a nikam nespěchali. Až jsme se všichni „přirozeně“ vzbudili, všechno jsme sbalili a přece jen vyrazili na krátkou projížďku parkem. Nebylo to nic zásadního, ale z toho standardního seznamu jsme viděli myslím zase vše.

Úplně jsem se zapomněl zmínit o stavu auta – jak jsme se obávali, páska díky ranní rose a díky nočnímu deštíku odpadávala, tak jsme museli auto každé ráno „převazávat“. Dokonce včera Ian večer koupil balení alobalu, kterým jsme chtěli vše „zpevnit a vylepšit“. Nakonec to asi pomohlo, neboť po nočním dešti bylo v autě jen malinko vody.

Někdy po desáté jsme vyrazili do naší druhé destinace – Zimbali Coastal Resort poblíž městečka Ballito. My to měli jen asi 2 hodiny cesty, holky, chuděry, celou cestu z JNB (takže přes 6 hodin, navíc déšť a plačící holky celou cestu značně natáhly). Zpátky k našemu přejezdu – cesty byly tentokrát ve výborném stavu, takže nám to celé uběhlo strašně rychle a bez problémů. Těsně po našem příjezdu do naší dočasné vilky (fakt paráda – nahoře 4 ložnice, dole velká jídelna, obývá, kuchyň, terasa s bazénem, v garáži dva golfové vozíky a replika nějaké starého sporťáku:-) začalo docela slušně pršet, takže už to bylo jen o tom zjistit, jak je na tom druhá část výpravy.


Žádné komentáře: