středa 28. září 2011


Volná středa. Speciální den. Vhodný na velký rodinný shopping. Myslím, že jsme to zvládli docela dobře, i když se nám ani tentokrát nepodařilo setřepat slečnu hysterku. A to jsme ani nezabrousili do tématiky zimní kombinézy pro mladého pána.

Shopping v OC Černý most slavilo velký úspěch i proto, že se vedle zahajuje velká stavba, takže tam 3 bagry nakládaly hlínu na korby náklaďáků….no co víc si může téměř 3letý kluk přát ;o))

Doma jsme si dali rychlooběd a vyrazili se dvěma kočárky do High Baru. (Ano, opravdu byl dneska „svátek“ a i Fíla se pěkně vezl.) Míša má zítra svátek, tak si dáme něco sladkého. Jen s tím sluníčkem, s tím jsme tak úplně nepočítali. Každopádně v baru jsme byli sami, Fílovi se tam líbilo, Kami spala, tak až na toho kakoše ve slipáčích docela goood.

Cestou zpět jsme zkontrolovali ještě Uniqa dětské hřiště…nevím nevím, ale asi už jsme na to naše moc zvyklí. No a dojezd proběhl s drobnými scénami na zahradě. Teda dojezd…ten pak vlastně dojeli Míša s Fílou venku na kole s Verunkou. Zatím co já jsem uspávala Kamču v jídelní židličce. Sice usnula brzy, ale klasicky měla první část horší a mně se tak chystání na zítřek protáhlo :o(((

Žádné komentáře: