sobota 29. ledna 2011

Zapíjení Kamči

Původně měla mou mamku přijet vystřídat mamka Soni, ale nějak to v práci nedopadlo. Už to vypadalo, že moje mamka zůstane déle, než bylo původně plánováno, jenže onemocněla, což nebylo vzhledem k jejím úkolům a osazenstvu (toho času ještě v porodnici) úplně ideální. Takže jsme to narychlo všechno změnili – Jana přijela pro mamku a cestou vyzvedla Zdendu, který ji nakonec vystřídal.

Odpoledne jsme se Zdendou vyrazili za Soňou do porodnice na poslední návštěvu. V neděli je totiž konečně pustí domů.

Večer pak byla naplánovaná oslava na počest Kamilky. Vzhledem k tomu, že doma nás bylo poměrně hodně, tak jsme se sešli U Paši. Není to žádný extra podnik, ale když ono u nás nic lepšího není:-) Každopádně mísy byly plné a dobré, s pitím to bylo malinko horší, neboť to, co jsme si objednávali, postupně docházelo, takže jsme nakonec vystřídali dobrých 5, možná i více, lihovin:-) Ale naštěstí nebylo tak zle, jako při zapíjení Fífy.

S ním to byla taky legrace… Někdy kolem deváté se kouknu na mobil, tam několik zmeškaných hovorů od Janushky. Fífa se probudil, řve a chce tatínka. OK, jedu tam. Během 2 minut ho uspím a jedu zpátky do hospody. Když se pak vrátím kolem půlnoci natrvalo, má opravdu vysokou horečku (měřím mu skoro 40!!!). Co teď? Volám na záchranku, aplikuju rady, které mi dali (nic zásadního, že…). Fífa spí a teplota je do rána mnohem nižší. Každopádně jsem si ten den představoval trochu jinak.

Žádné komentáře: