pátek 30. července 2010

V ZOO s Adélkou i Verunkou

Dnes byl v plánu výlet do ZOO. Překvapivě došlo i na jeho realizaci, což se v poslední době ne vždy podaří. Pochopitelně, že nastaly drobné změny, jako odjezd až kolem 9, když jsem si říkala, že v 9 už bychom tam mohli být apod. Ale na sraz v 10 s Adélkou je to přeci pořád v poho. V poho to je, když nečekaně přibereme i Danču s Verunkou. Méně v poho to je, když cestaři opravují tu nejdůležitější křižovatku, kterou potřebujete projet :o(( Takže příjezd v 10:45?!?! Nenaděláš nic :o(

Sejít se s Adélkou nám chvíli trvalo, za to jsme stihli potkat Zuzku s Anežkou a naše Nehvizdské sousedy…dneska jsou tu asi úúúúplně všichni ;o) Takhle se to jevilo, když jsme po trase klouzačky-vláček-kozy-plameňáci-tučňáci-lachtani dorazili pro jídlo do místní restaurace. Ještě že ta naše drobotina snědla aspoň něco. Jinak by mne to vyčkávání ve frontě pěkně namíchlo. Jelikož se po obědě podávalo i oblíbené mlíčko, nebude celkové hodnocení dnešní akce určitě zlé. Holt jen ta cesta tam se moc nevyvedla. Je tedy rozumné ji směrem zpět raději prospat ;o) Rozumné by však bylo také dětem před přenosem do postýlky sundat botičky (nejlépe i ponožky). Obzvláště když se oběd podával v pískovišti!!! To jen tak pro příště.

Škoda jen, že to byl dopolední program. Dětičky slušně odpadly a spaly obě tak minimálně 3 hodinky. Bohužel to s pozdním poledním spaním znamená i pozdní večerku. Tak jsme je pak zašli ještě odpoledne unavit na místní hřišťátko a k Danči na zahradu. Tam rostou snad i melouny, které se kromě rybízu, jahod a rajčátek podávaly v rámci odpoledního občerstvení ;o)

Žádné komentáře: