sobota 10. července 2010

Oslava narozenin

Dlouho očekávaný den lidí z ulice Za Humny a nejbližšího okolí je tady. Slavil jsme narozeniny, což byl důvod, abychom se po delší době sešli ve větší sestavě. Škoda, že se nemohli zúčastnit všichni (jmenovitě Čejkovi či Honzík), ale co se dá dělat. Přece jen je nás poměrně hodně na to, aby byli vždycky přítomní všichni. Na druhou stranu jsme třeba měli i účast až z daleké Jižní Afriky:-)

Místo terasy jsme tentokrát zvolili trávu, což bylo v mnoha ohledech výhodné řešení – více místa, rychleji stín a tak. Ještě před „oficiálním“ zahájením se u nás objevila Lenka, která Soni pomáhala s finišem přípravných prací. Radka zase zastřešila úklid, aby to u nás vypadalo jako u lidí. No a tohleto všechno podpořeno mou neúnavnou ženuškou znamenalo, že jídla a pití bylo po celou dobu dosti. Steaky byly obzvláště povedené, pivo jako křen (teda skoro, cool keg nějak ten teplotní nával ne úplně stíhal), kávička z mého nového kávovaru exkluzivní, zábava na očekávané úrovni (rozuměj velmi vysoké:-).

Musím ještě jednou poděkovat za skvělé dárky (aerocino na mlíčko, mňam mňam, hrníčky a tak k mému kávovaru). Největším překvapením pak byl velmi těžký balík od ptáků z Hostivic – fotbálek jsem opravdu nečekal. Paráda!

Někdy po deváté večer jsme vypustili „tradiční“ lampióny štěstí (nebo jak se jmenují). Vše bylo v pohodě až do té doby, kdy se asi po 10 minutách začaly vracet, navíc ve větším počtu. Ale možná to bylo způsobeno jen přibývajícím objemem alkoholu v krvi pomalu řídnoucího osazenstva. Kdo ví…

Pár foteček pořídila Raďa a jsou pro změnu na Facebooku.

1 komentář:

Sona řekl(a)...

To já jsem ten fotbálek čekala...to bylo překvapení ;o))