pondělí 5. července 2010

S Raďou v Beskydech

Díky své nové práci měla tu šanci za námi zase dorazit Raďa. Aspoň na skok. Plán byl dokonalý, vyzvedneme ji na letišti, malý se tam unaví a usne v autě, aby valnou část přepravy do Beskyd prospal a u babiček a dědečků se pak jistě unaví.

Dále předpokládal, že prázdniny už jsou v plném proudu a tudíž v sobotu přes poledne budou cesty prázdné a měli bychom projet bez problémů.

Jak už všichni pochopili, dítě se probudilo, ještě než jsme dojeli na letiště a tento stav přetrvával po celou cestu, která nás stála cca 7 hodin našeho drahocenného času (zkuste tak dlouho bavit dítě v autosedačce), dále 2500,- Kč a 3 Míšovy body. To bylo celkové skóre, které asi hned tak nepřekonáme. Konkrétně jsme okolo 11 vyzvedli Raďu na letišti, okolo 14 dostal Míša pokutu, okolo 17/18 jsme dorazili do Frýdlantu. Opravdu doufám, že tohle už se nikdy opakovat nebude.

Zůstali jsme, díky svátkům, až do pondělka, kdy jsme se oproti cestě do Beskyd přesunuli zpět docela poklidně. Zvládli jsme rodinné návštěvy i rychlokontrolu Siřinových, které jsme přistihli uprostřed bujarých oslav ;o)

Snad příště nebude cesta tak náročná ani nákladná.

Žádné komentáře: