úterý 25. prosince 2007

První svátek vánoční

Původně jsme dneska chtěli jít "pro jistotu" do posilky, ale protože fitka s takovými dychtivci nepočítají, nezbylo nám, že se jít projít na Staroměstské náměstí. Tam jsme vyrazili až po obědě - pro změnu opět u Skalákovic, podávala se vánoční rybí polévka. To je na naši rýmičku (to jako mou a Verčiny mamky) to nejlepší. Někteří šli ještě jednou i do salátu a ryby.
Každopádně "to je dost, že nás taťka zase jednou někam vyvezl". Na Staromák jsme dorazili k večeru. Udělali několik fotek osvíceného náměstí, stromečků, stánků se svařákem a trdlem ;o)) No byla to dobrota, ale zima byla taky pěkná. Takže jsme to vzali zpět přes Václavák a už se těšili domů do teplíčka.
Večer jsme se pustili do hraní hry Dostihy a sázky. Vzhledem k tomu, že už to nikdo z nás dlouho nehrál, museli jsme na netu najít pravidla. Pak jsem si nějakých 10 kol postála na políčku distanc, počkala, než všichni nakoupí koně, a mohla jsem vyrazit na okružní jízdu zbavit se nějakých prašulí. Překvapivě tentokrát nevyhrál bankéř - Skalák. Zřejmě jsme ho svou počáteční podezřívavostí rozhodili natolik, že neměl odvahu si brát z banku na přilepšenou (nebo mu to prostě nešlo). Každopádně v balíku se ocitla Verun s Papušem a nám, co jsme byli na mizině (čili mně a Míšovi), nezbylo, než si začít něco se zločinem. Bohužel nás prozradily důkazy, neboť Skalák stihl vše natočit. Na další hru už jsme si nějak netroufli, za to měl někdo skvělý nápad začít si takhle v 1 ráno na youtube sjíždět hity 90. let. A tak se tady Skalák v rytmu disca pohyboval s rukou na levém uchu ;o)) a taaaak...you know...prostě takový tradiční "sousedský" večírek ;o)) Však se podívejte:

Žádné komentáře: