neděle 24. června 2007

Těžká flákárna – to tu dlouho nebylo

Míša dorazil brzy ráno a udělal mi hezký nedělní budíček. Myslela jsem si, že ještě třeba usne a já taky, ale bohužel. Takže jsme nakonec udělali drobný a rychlý průzkum trhu po internetu a vyrazili zakoupit vysněnou houpačku. Jelikož jsme byli tentokrát za velmi líné spotřebitele, vzali jsme hned tu první ;o) snad nám bude dobře sloužit. Díky tmu jsme byli už lehce po 9 hodině zpět. Bohužel „nářadí“ bylo u Skalákovic, a ti ještě předstírali hluboký nedělní spánek. Tak šel Míša demonstrativně taky předstírat. Aby jeho simulace proběhla v pořádku, pustil si k tomu tradičně sesbírané díly Simpsonových. S Honzíkem jsme dali asi nějaké 3 díly než se Míša probudil a šel znovu zkoušet, jestli by nebylo nářadí. Tentokrát už byl úspěšný.

Po dostavění se vytáhl plastový stůl, plastové židle, kovový gril a zaručeně pravé kuřecí maso. A od grilovaného oběda - kuřecí + ryby - jsme kydlením plynule přešli ke grilované večeři s Gonzou a Líbou. Kdyby někdo nerozuměl výrazu kydlení, nechť se obrátí na Skaláka, on vám jistě pravidla této hry s kostkami rád vysvětlí ;o)) Ostatně jako vše, co se mi tady na stránkách obvykle vysvětlovat nechce ;o))

Drobný vstup do našeho foukacího programu si pro nás připravili sousedi Čejkovic, kteří se námi nechali inspirovat a taky si v tento den zakoupili houpačku. Ale koupili si nějakou vyšší level obtížnosti ve skládání, takže jsme chvíli měli na co koukat ;o)

Plusy tohoto dne – nikdo se nespálil (tak jako minule ;o)). Mínusy – nemám fotodokumentaci, proto vás musím odkázat na cizí zdroje.

Skalákův materiál (bohužel album obsahuje makačku/setí z předchozího dne, které už jsem prezentovala v předchozím článku, ale na konci najdete i to grilováníčko):
Grilování made by Skalák

Fotodokumentace rodu Čejků (ti to naštěstí už hezky dávají na rajče ;o)):

Žádné komentáře: