pátek 15. června 2007

Alarmující zprávy - II. díl

Já nevím, jak to ten alarm pozná, ale vždycky, když Míša překročí hranice našeho státu, začně stávkovat, bouřit se a prostě nefunguje a pak zase najedou nečekaně funguje a tak. Takže tady ráno nacvičuju, otravuju Skaláka, sháním číslo na naši bezpečností agenturu...prostě takové běžné ráno.

Po ranním cvičení se se Skalákem vydáváme auty do práce. Jako o závod. Na našich tradičních "předbíhacích" světlech se luxusně předběhnu a čtu si Skalákovu sms o tom, jak je dobré sjet z Jižní spojky na Braník, protože doprava je vážně hustá - jak jsem podle zpráv z rádia předpokládala. Už už chci odepsat a koukám, který hajzl se MNĚ, která se předběhla, snaží taky předjet. A co myslíte... Byl to on... Tak jsem Skaláka milostivě pustila před sebe a za dalšími světly už jsme si jen zablikali na rozloučenou. Překvapivě jsme byli v práci docela rychle.

Večer ještě drama kolem Míšova návratu a vyzvedávání nového služebního autíčka (následně ještě Honzíka - na víkend se určitě bude hodit ;o)). A týden je opět za námi.

Žádné komentáře: