pátek 22. června 2007

Nechci slevu zadarmo!

Je pátek a všichni se těší na víkend. Opravdu všichni??? Protože jsou tací, co se rozhodli, že o víkendu zasejí. (teda to, že pořád jíme, je jasné…teď je to o trávě… o trávě jako o trávě, ne o zelí…aby bylo jasno) No zkrátka sraz byl v Hornbachu, kde jsme, jako kompletní rodinná rada, zvolili vhodné travní semeno, hnojivo, správný počet balíků netkané látky či zavlažovací přístroj. Takto vyzbrojeni jsme se chystali na sobotní setí trávy.

Bohužel nemůžu blíže popsat tu veselou část, kdy se Skalák rozhodl využít našich práv spotřebitele a ušetřit 300 Kč, protože Verun už padala hlady, takže jsme se s ní a Míšou jako předvoj přesunuli do Globusu přesněji řečeno do KFC. Nicméně zavlažovací přístroj (i když o tom pojmenování jsme museli na chvíli zapochybovat) nás/Skalákovic stál méně než ostatní zákazníky. Jen teď už asi nesmíme chodit nakupovat do Hornbachu.

Pak už stačilo jen vyřešit logistický problém s Honzíkem, který na náš příkaz dorazil přímo před Hornbach - štěstí, že se tam Skalák dostatečně dlouho „zdržel“ – a hurá s nákupy domů do Nehvizd. Večer jsme stihli ještě chvíli posedět a dokonce kouknout na nějaký ten Lost. Máme s tou třetí řadou strašné zpoždění! Večer ještě sbalit Míšu na vodu a hurá do hajan. Takový to byl krásný den!

Žádné komentáře: