úterý 19. prosince 2006

Den, kdy k nám byl zaveden …

Není nic lepšího, než ranní vstávání a kontrola oprav. Určitě by si to někteří dali rádi minimálně ještě jednou. Ale abych byla přesná…

Měla proběhnout kontrola závad sepsaných při předávání domků. Nevím, jak je to možné, ale u nás naštěstí nedochází k žádným závažným nedostatkům a v případě, že ano, bývají obvykle uspokojivě opraveny. Ne tak tomu však je Za humny na čísle 449. Nevím, zda by nás audiovizuální záznam scény po letech pobavil či nikoli, každopádně se jednalo o jednu z takových těch horkých (možná by se dalo říct až žhavých) chvilek. A výsledek? Vypadá to, že asi díky zmíněnému výstupu nám na čísle 448 vymění topení (což 449 striktně odmítají) a dokonce se nakonec rozhodli nám umožnit napojení na stavební elektřinu. A takto bolestně k nám byl dnes tedy zaveden střídavý a elektrický proud, za což budeme Skalákovým asi ještě chvíli vděčni.

Za zmínku by asi taky stálo, že Míša tento den podepsal novou pracovní smlouvu, čímž už s největší pravděpodobností končí jeho toyotí etapa a začíná éra zcela nová. (…a zatím budeme chvíli mlžit, i když modří už vědí ;o), můžeme snad jen dát malou nápovědu v podobě obrázku)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

a cerveni vedi ze jde o tri diamanty...