sobota 7. prosince 2013

Další Mikuláš

Sobota znamená samozřejmě plavání. Tentokrát jsme nakonec zvládli na lekci přihlásit i Kamču, takže to byl ráno docela fofr. Bylo lehce namrzlo a nasněženo, ale nikde nebylo nijak plno, takže jsme nakonec před plaváním měli ještě chvilku na hraní v herničce. Každopádně na Kamčinu lekci byly přihlášeny jen 2 holky, tak jsme se domluvili s instruktorkou a vzali do bazénu i Fílu. A byl to docela nářez, možná nejvíce pro mě. Potápění se, přelézání molitanových desek, tahání dětí, no zkrátka byl jsem po té půlhodince docela vyřízený. I když - co teprve takový Fíla, ten si za chvíli dal ještě dalších 45 minut.

Po bazénu jsme si u Evky vyzvedli umělý vánoční stromek, který by mohl vydržet po celou dobu našeho pobytu v JAR. Tedy snad:-)

No a pak jsme rovnou vyrazili do Mafry na letošního posledního Mikuláše. Lidí tam bylo požehnaně, ale vydrželi jsme prakticky až do konce oficiálního programu (tzn. skoro 5 hodin). Děti se myslím docela bavily. Nejdříve podstoupily malování na obličej (jak jinak než Spiderman a Hello Kitty), pak výtvarnou dílničku (to máte nazdobit perníčky, vytvořit si hvězdu z korálků, vyzdobit vánoční kouli. No a když bylo nejhůř, tak prostě jen běhaly venku kolem stromu.


Žádné komentáře: