úterý 26. června 2012

Ostravská ZOO podruhé

Ačkoli Kami zkoušela vstát už před 6, nakonec jsme to celkem ustáli a spali a spali (s přestávkou na předání Fíly a nachystáním jeho snídaně), dokud nás pracovní hluk neprobudil. Ten taky způsobil, že jsme setrvali v původním plánu vyrazit znovu do ZOO. Vzhledem k tamnímu občerstvení jsem však rozhodla, že to bude až po obědě. Tak už jen ty dětičky nějak do oběda zabavit, že ;o))

Nakonec se to povedlo a po pár naháněcích akcích, jsme se všichni sešli kolem půl dvanácté u talířů ;o) a lehce před 12 se nám dokonce podařilo odjet. S Kamčiným spaním se počítalo, jakož i s pokusem o přesun do kočárku. Co ale s Fílou, který usnul v posledních minutách, vlastně vteřinách, při parkování??? No co, tak jsme poseděli a do ZOO se vyrazilo až pak. Tentokrát to bylo opravdu ZOO. Nakrmily jsme kozy i kačky. Malá kuřátka a morčata (rodiče pozor!!!) byla hitem. Zkontrolovali jsme i ta africká zvířata. A nakonec i ty „pouťové“ atrakce jako minule ;o)) Projeli se vláčkem a kolem 17 hod se vraceli zpět domů.

Kami cestu opět prospala. A tak jsem se je večer pokusila unavit ještě procházkou ke splavu. Škoda, že to moc nepomohlo a usínalo se na dlouho od 9 do 10 a možná ještě dál.

Akce dnešního večera. Fíla sám vyrazil v noci na záchod (zřejmě proto, že ho nikdo neslyšel, neboť jsem toho času řešila stejný problém ;o)))

  

Žádné komentáře: