neděle 24. června 2012

Focení v "přírodě"

Náročný byl start toho dnešního dne. Dohoda zněla dorazit k Markétce mezi 9-10 hodinou…Lehce před osmou ještě naše nejstarší generace spala, ale po tom pracovním maratonu, který minulý týden mamka absolvovala, jsme neměli sílu je jít budit. A tak jsme po zbrklém ránu okolo 8:50 přeci jen vyrazili do Dolní Lutyně a přes veškerou snahu navigace a „dopraváků“ s jejich objížďkami, se nám podařilo dojet v půl. Čili mezi slibovanou 9-10 hod. ;o)) zkusili jsme s dětmi nějaké to focení, ale zřejmě nikdo z účastníků nebyl tak docela ve formě. Překvapivě ani Kami ne….že už by ji to taky přestávalo bavit???

Každopádně pokojíčky plné hraček se nikdy neomrzí. A taky přebíhávat s „dědóóóóó/babííííííí“ sem a tam je taky zábava. Za to spát po dobrém obědě, to se dneska „nenosí“, místo toho si raději dáme bazén, trampolínu a koláček ;o))) spát se přeci dá cestou zpět domů. To ví i Fíla.

Ani jedno z dětí dnes po spaní nebylo úplně v pravé náladě, nakonec se ale nechali přesvědčit a vyrazili se mnou na návštěvu k Danči Kowalczykové. A příjemné bylo to setkání. Vydrželi jsme až do 19:30 a pak něco doma, ale uspávání šlo relativně hladce.


Žádné komentáře: